Het nieuwe seizoen start onder voorbehoud op 4 juli!

03
Jun
  • sidecars a steegmans steegmans -min.JPG

Het nieuwe seizoen start onder voorbehoud op 4 juli!

Wij delen dan ook graag de belangrijkste punten met jullie mee:

-          Als de maatregelen het toelaten, start het seizoen op zondag 4 juli.
 

-          Eerste wedstrijd vindt plaats te Genk, de week daarop zijn we te gast in Paal.  De andere organisatoren zijn nog volop in bespreking met de gemeenten of wachten op advies of hun vergunning.  Wij hopen alvast een mooie kalender te kunnen aanbieden.
 

-          Piloten die wedstrijd wensen te rijden, moeten hun vergunning 2021 in orde maken voor 1 juli 2021 en dienen contact op te nemen met Martin Roels op 0478 48 26 37 (liefst na 19u bellen).

 

-          NIEUW: piloten die recht hebben op een onkostenvergoeding, krijgen dit uitbetaald in de tent de dag zelf, dit 15 minuten na de reeks.  Niet afhalen de dag zelf = geen onkostenvergoeding!

 

-          Er wordt geen kampioenschap 2021 verreden.  Ook zijn er geen IMBA-wedstrijden dit jaar.

 

Bij deze doen we ook een oproep om je zeker te laten vaccineren.  Vaccinatie is de belangrijkste troef om de COVID-19 pandemie achter ons te laten.  Om gewoon terug met vrienden samen te zijn, op café of restaurant te gaan, onze hobby uit te oefenen ...  Doe het niet alleen voor jezelf, maar ook voor elkaar, zodat we snel weer het gewone leven kunnen oppikken.

Hopelijk tot snel! Meer nieuws volgt later.