Nieuwsbrief 25/12/2022

25
Dec
  • 2020-02-06-nieuwsbrief-artikel.png

Nieuwsbrief 25/12/2022

Beste Sportvrienden,

 

Het bestuur en de werkgroep van VMCF wensen alle medewerkers, oud-medewerkers, piloten, organisatoren, familie en supporters fijne feestdagen toe. Voor het nieuwe jaar wensen wij u een goede gezondheid en een blessurevrij seizoen.

De maand december is een maand vol voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Ivo Peeters en Els Bamps zijn toegetreden tot het bestuur, Valerie Vanleeuw heeft het pilotensecretariaat op zich genomen. Stilaan krijgt alles vorm om in maart het nieuwe seizoen in gang te trappen.

Omdat we al een hele tijd merkten dat er in de reeks Nieuwelingen C iets moest veranderen, hebben we opnieuw samen gezeten met het bestuur en de sportcommissie. De regeling, zoals vermeld in de vorige nieuwsbrief, was nog niet optimaal.  De volgende onderverdeling is gemaakt: Seniors, Masters en Experten. De betreffende piloten zijn in deze 3 categorieën ingedeeld naar hun kunnen en worden hierover zeker gecontacteerd.

Ook voor de jeugd is de coördinator Jurgen Desmet reeds in onderhandeling om opnieuw na het succes van 2022 een BENEDU-cup in te richten.

Nieuwe vergunning 2023

Gelieve er rekening mee te houden dat uw dekking op training verloopt op 31 december. Zorg ervoor dat u zo snel mogelijk in orde bent met uw vergunning voor 2023 dan bent u ook verzekerd als u gaat trainen.

Voor zij die reden met een startnummer hoger dan 99 in seizoen 2022 raden we aan om contact op te nemen met het pilotensecretariaat.

U kan de link downloaden via de VMCF-website. https://vmcf.be/vergunningsaanvraag

De vergunning is pas in orde als wij in het bezit zijn van uw volledig ingevulde papieren en de betaling.