Voorafinschrijving voor Axel 26/05

14
May

Voorafinschrijving voor Axel 26/05

Beste sportvrienden,

 

Op donderdag 26/05/22 zijn we te gast op het circuit van RES Axel, alle categoriën komen aan bod behalve de Pitbikes en de Sidecars.

Om alle andere reeksen te kunnen laten rijden daar we pas om 9u starten en om 18u moeten gedaan hebben, rijd de reeks initiatie op het kleine parcour, hierdoor kunnen zij wel 3 reeksen rijden.

Daar RES Axel tot de permanente circuits behoort en we allen weten welke problematiek hierbij te pas komt moeten we ons dan ook houden aan de verschillende regelgevingen. 1 hiervan is dat er een max is van 40 piloten per reeks en een totaal van max 350 piloten op deze wedstrijddag.

Om ons hieraan de kunnen houden en dit in goede banen te leiden zijn wij hier noodgedwongen om te werken met voorafinschrijvingen. Jullie kunnen dit vanaf nu reeds doen via de volgende link : 
 

https://docs.google.com/forms/d/1daED7YOtywWNJjiB5qMHfZXf_1McP0IckraxIvakb64/edit

 

Na inschrijving krijgt u een melding dat u zich heeft ingeschreven. Opgelet dit wil echter niet zeggen dat dit uw definitieve inschrijving is. U krijgt nog een bevestigingsmail om dit te bevestigen.

Iedereen kan inschrijven voor deze wedstrijd van elke federatie, let wel op wij laten onze eigen piloten voorgaan. De bevestigingen gebeuren aan de hand van datum en uur van de ingeschreven piloten.  Op maandag 23/05 sluiten wij de inschrijvingen, zitten de reeksen niet vol, vullen wij deze aan met de piloten van andere federaties die gelijktijdig kunnen inschrijven.

 

Ook aan de volgende regels moeten wij ons houden willen wij jaarlijks terug naar Axel kunnen gaan:

-          Er mag door de piloten enkel stapvoets gereden worden van en naar het rennerspark/start, dwz geen andere kleine motoren of pitbikes langs het parcours of op de parking

-          Er gaan geluidscontroles zijn, indien u niet voldoet word u uit de wedstrijd genomen

-          Motoren mogen niet gestart worden voor 9u, ook niet op woensdagavond in het rennerspark

-          Milieumat verplicht

-          Voor de kantine en het rode kruisgebouw mag niet geparkeerd worden

-          Vuil moet gedeponeerd worden in de desbetreffende vuilcontainers/bakken. Er mogen geen banden achtergelaten worden.

-          Afspuiten is enkel op de speciale voorziene afspuitplaats mogelijk.

-          Er worden personen aangeduid zodat iedereen in de juiste richting staat geparkeerd, iedereen moet aansluiten op de parking.

 

Op woensdag 25/05 is het parcour van RES Axel nog open voor training, dit wil zeggen dat de parking pas opengaat vanaf 17u30 voor de piloten die op donderdag 26/05 willen deelnemen.