Nieuwsbrief 17/04/23

17
Apr
  • 2020-02-06-nieuwsbrief-artikel.png

Nieuwsbrief 17/04/23

Beste sportvrienden,

Nadat de eerste cross van 2023 eindelijk kon gereden worden (wel in moeilijke omstandigheden), willen wij jullie een kleine update geven.

 

1.       De inschrijvingen : deze zijn op zondagmorgen om 8 uur afgelopen. U dient voordien ingeschreven te zijn.
Indien u van transponder verandert, of nog geen nummer opgegeven had, dient u het juiste nummer tijdens de inschrijving op te geven. Dit telkens als u van transpondernummer wijzigt.

2.       Het is ten strengste verboden om met eender welke brommertjes, pitbikes, E-bikes naast het parkoer of op de parkings rond te rijden. Uitzondering: personen met een handicap (bewijs !) 
Er zullen straffen hierop uitgedeeld worden. De eerste straf hiervoor was in Appelterre al een feit.

3.       Afval: bij het buitenrijden stond in Appelterre een gele afvalcontainer ter beschikking; toch werden nog vuilzakken achtergelaten op de parking.
Gelieve uw afval in de daarvoor bestemde container te doen ofwel mee naar huis te nemen.

4.       Denk aan het milieu, dit om in de toekomst nog te kunnen of mogen crossen en/of inrichters en terreinen te blijven vinden. Respecteer de omliggende akkers of boomgaarden. Gebruik jullie milieumatten.

5.       Nummerborden : er werden in Appelterre al verschillende piloten aangesproken over het niet in orde zijn van hun drie nummerborden (nummers en achtergrondkleur moeten juist zijn). Gelieve u allen in regel te stellen, de startmeester is bevoegd om u de toegang tot start te weigeren hiervoor en zal diskwalificatie volgen.

6.       Gelieve 3 meter rondom het juryhuis niet met moto met transponder te komen; dit stoort de tijdsopname.

7.       Vlaggemannen: iedere piloot dient eens een beurt als vlaggeman dienst te doen. Dit zal tijdig meegedeeld worden aan de betrokken piloot.

Wij wensen iedereen een veilig en sportief seizoen toe.

Volgend weekend zijn we te gast bij Leo Thomas en zal er de openingscross voor de oldtimers en mobs op zaterdag zijn gevolgd door vrije trainingen vanaf 15u30.
Op zondag hebben we het VMCF-programma zonder zijspannen. Ook hier rijd de jeugd een superfinale!