Zijspan klasse 2023

20
Feb

Zijspan klasse 2023

De overlegvergadering van 24 november onder initiatief van Davy Maris, bracht ons tot bepaalde afspraken in verband met uitwisselingswedstrijden tussen VLM en VMCF.
Maar ook zijn er bepaalde afspraken gemaakt in verband met aantallen van vergunninghouders en aanwezigheden op de wedstrijden.
De nodige vergunninghouders waren gesteld op 15, alwaar we een kleine afwijking toegestaan hebben door dat er maar 13 waren op het moment van afsluiting.
Verder is het ook zo dat de nodige aanwezigheden dienen bevestigd te worden met een voorinschrijving.
Na overleg met Davy Maris en VMCF is de nood aan aanwezigheid gebracht op 8 zijspancombinaties.
Deze voorinschrijving dient te gebeuren via MotoInside, en dit zowel voor de wedstrijden van VLM als die van VMCF.  Voor de wedstrijden bij VMCF ga je gewoon naar de inschrijving voor de VLM wedstrijddag, en hier zal de zijspanklasse beschreven staan met vermelding van de wedstrijdplaats van VMCF. Donderdagmiddag 12:00 uur voor de wedstrijddag sluit de voorinschrijving af, en zullen minimum 8 zijspancombinaties moeten ingeschreven zijn.
Niet alleen inschrijven is een plicht, maar ook de aanwezigheid voor de ingeschreven wedstrijd is een plicht. Vandaar dat we ook bij het inschrijven of ticket nemen bij MotoInside een betaling laten voorzien van 15 euro per persoon. Zonder betaling is er geen ticket beschikbaar en zodoende moet elke piloot/bakkenist betaald hebben met voorinschrijving om in orde te zijn voor de wedstrijd. Deze betaling geld uiteraard als toegang voor de wedstrijd. Maar
is een ingeschreven combinatie niet aanwezig en is er geen afmelding met geldige reden, dan zal er geen terugbetaling gebeuren van het betaalde ticket.
In de hoop dat jullie begrip kunnen opbrengen voor de gemaakte afspraken, en dat alle moeite die gebracht is vanuit verschillende mensen en instanties de oplossing kan bieden voor het voortbestaan van de zijspanklasse.
 
Davy Maris
Eddy Houtmeyers, VLM
Els Bamps, VMCF